Blog

Heb je jezelf al afgevraagd wat het betekent om je ring op een bepaalde vinger te dragen?

Ontdek hier de symboliekachter het dragen van een ring aan elke vinger.
Het algemene principe komt uit de Chinese cultuur: rechterhand is de hand die geeft, linkerhand is de hand die neemt.

Hier is het mythologische geloof voor elke vinger:

  1. De duim staat in de naam van Poséidon en vertegenwoordigt de persoonlijke en universele wil. Een ring dragen aan je duim, staat voor “zich sociaal onderscheiden”. De duim drukt ook positieve gedachten uit, wanneer je bijvoorbeeld je duim omhoog steekt om een “OK” te geven.
  2. De wijsvinger draagt de naam van Zeus. Het is de vinger van de autoriteit en van de verantwoordelijkheden. Staat voor vertrouwen, ambitie en een groot vermogen om te leiden.
  3. De middelvinger draagt de naam van Dionysos en is voorzien van de belangrijkste kenmerken, wat een symbool is van kracht. Beschouwd als de balans van de hand of de balans van de persoonlijkheid, belichaamt de middenvinger de balans tussen goed en kwaad, met een neiging tot het goede. Draag je hier een ring, wil dit zeggen dat je geneigd bent om de waarheid te achterhalen.
  4. De ringvinger is onder de invloed van Aphrodite, de god van de liefde. Hij draagt zowel de cultuur van de liefde, schoonheid, genade als van het medeleven. Men zegt ook dat de ringvinger de meeste waarde heeft, het is dus niet zonder reden dat deze vinger wordt gekozen om je huwelijksring aan te dragen.
  5. En tenslotte, belichaamt de pink de kracht van communicatie, die vertegenwoordigd wordt door Hermès. Staat voor emotie en gedachten. De mensen die een ring op deze vinger dragen eeuwige kinderen.

bent u geïnteressEerd in een presentatie bij u thuis
of consulente worden?

Klik hier
Website laten maken door Modual.